Se fumează marijuana în sediul USR? De două ore nu s-a mai certat nimeni acolo

Surse cât de cât de încredere din preajma USR confirmă că la sediul partidului s-a lăsat de câteva ore o tăcere monumentală, doar se aude un pic muzica în surdină. Analiștii media speculează că a venit dealerul cu marfa și s-au mai calmat un pic un pic lucrurile.

„Vreau să zic, dom’le, mă lăsați și pe mine să vorbesc, Năsui, taci un pic din gură că vorbește și mandea, deci, m-am gândit să propunem o lege de-aia să fie legală iarba, știi ce zic? dar doar un pic să nu abuzeze ăștia, gen dacă ai de-un cui la tine și știi să rulezi să nu mai stai cu frica în sân că te saltă potera. Știi ce zic?”, a declarat președintele USR, Dan Barna.

Vecinii useriștilor spun că tot timpul era scandal la ei în casă, se auzeau țipete, mobilă trântită, tastatări furioase și acuzații fără precedent. „Era ca la nebuni maică, se certau și în stradă, mai rău ca țiganii. Și-mi umplu și hârtia poștală cu pliante și la fiecare trei zile mă mai pun să semnez pentru ceva”, a declarat doamna Mioara Papuc, o vecină din zonă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

19 decembrie 2019 15:28
Citește mai mult despre: marijuana

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult