Şeful UNPR învaţă zilele astea că interesul naţional e o sabie cu două tăişuri! Mai mulţi cetăţeni preocupaţi au solicitat Ministerului de Interne să-i asigure lui Gabriel Oprea o coloană oficială, ca să nu aibă de furcă cu traficul bucureştean în drumul spre închisoare.

oprea_puscarie_coloana_oficiala.jpg
“De obicei sunt împotriva acordării de astfel de privilegii, dar trebuie să recunoaştem că acum e vorba de un caz special. N-am vrea să-l împiedice vreun ambuteiaj pe domnul Oprea să ajungă acolo unde chiar are treabă”, spune Decebal Popescu, primul semnatar al petiţiei.

“În ultimii ani, şoseaua Giurgiului e foarte aglomerată, sunt multe blocaje pe direcţia Jilava, ştim cu toţii de ce, vin autobuze cu deţinuţi, pleacă TIR-uri cu cărţi...”, confirmă un procuror DNA, la fel de îngrijorat că Oprea ar putea răci pe sub izmene aşteptând în traficul infernal. “Câteva zeci de motociclete, o ambulanţă şi un elicopter cred că ar fi de ajuns pentru însoţirea iubitului nostru general.”

În cadrul conferinţei de presă susţinute recent, Gabriel Oprea a susţinut că nu ştia nimic despre solicitarea cetăţenilor, dar că vestea îl bucură nespus. “Dacă tot merg la mititica, să merg cu alai de poliţişti, ca-n vremurile bune!”, a glumit liderul UNPR.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Monday, 25.01.2016 12:38 Politic

National Cinematografic