Se întoarce roata! Cetăţenii cer coloană oficială pentru Oprea, să ajungă mai repede la puşcărie

Şeful UNPR învaţă zilele astea că interesul naţional e o sabie cu două tăişuri! Mai mulţi cetăţeni preocupaţi au solicitat Ministerului de Interne să-i asigure lui Gabriel Oprea o coloană oficială, ca să nu aibă de furcă cu traficul bucureştean în drumul spre închisoare.

“De obicei sunt împotriva acordării de astfel de privilegii, dar trebuie să recunoaştem că acum e vorba de un caz special. N-am vrea să-l împiedice vreun ambuteiaj pe domnul Oprea să ajungă acolo unde chiar are treabă”, spune Decebal Popescu, primul semnatar al petiţiei.

“În ultimii ani, şoseaua Giurgiului e foarte aglomerată, sunt multe blocaje pe direcţia Jilava, ştim cu toţii de ce, vin autobuze cu deţinuţi, pleacă TIR-uri cu cărţi…”, confirmă un procuror DNA, la fel de îngrijorat că Oprea ar putea răci pe sub izmene aşteptând în traficul infernal. “Câteva zeci de motociclete, o ambulanţă şi un elicopter cred că ar fi de ajuns pentru însoţirea iubitului nostru general.”

În cadrul conferinţei de presă susţinute recent, Gabriel Oprea a susţinut că nu ştia nimic despre solicitarea cetăţenilor, dar că vestea îl bucură nespus. “Dacă tot merg la mititica, să merg cu alai de poliţişti, ca-n vremurile bune!”, a glumit liderul UNPR.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
25 ianuarie 2016 13:38
Citește mai mult despre: coloana oficiala jilava Oprea puscarie unpr

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult