Se întrevăd proteste diseară? Televiziunile îşi refac stocul de documentare cu pinguini

Pe fondul nedreptăţii faţă de românii din diaspora şi a metodelor josnice folosite în campanie de cel puţin unul dintre candidaţi, societatea civilă este în fierbere! Unul dintre indiciile cele mai clare că diseară ar putea avea loc proteste a fost semnalat de portarii televiziunilor de ştiri, care au văzut camioane întregi de documentare cu pinguini, zebre sau manguste intrând pe poarta instituţiilor.

“Într-adevăr, am cumpărat câteva zeci de casete cu documentare BBC despre viaţa pinguinului regal de pe coastele Antarcticii”, recunoaşte directorul unei televiziuni importante cu sediul în Capitală. “Ţinem la corecta informare a cetăţeanului, iar pinguinii sunt adorabili. Ia uite, un pinguin adorabil!”

“Am auzit bine, aţi cumpărat documentare cu pinguini?”, intervine un reprezentant TVR aflat în zonă. “Putem să le preluăm? Noi avem din alea cu delfinul de Gange, vi le putem oferi la schimb.”

Potrivit televiziunilor, documentarele foarte relevante şi deloc plicticoase cu pinguini, zebre şi manguste vor fi difuzate doar dacă situaţia din ţară o va cere.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
14 noiembrie 2014 16:11
Citește mai mult despre: alegeri documentare pinguini protest televiziuni

Alte articole

Vezi mai mult