Nu e cea mai frumoasă vreme de martie afară, dar chiar nu e cazul să ne plângem. În loc de frontul de aer rece, rușii puteau să trimită peste noi ceva mult mai nasol: armata roșie. Iar de ruși nu scăpam după câteva zile, ca să nu mai zicem că prezența lor aici l-ar fi făcut fericit pe Ion Iliescu, ceea ce chiar nu-și dorește nimeni.

soldati_rusi_mars.jpg ”Îți pui o căciulă, îmbraci un palton gros și n-ai nicio treabă cu vremea de afară. Dacă, însă, vin peste tine soldații ruși, nici un palton din lume nu te protejează de ce-or să-ți facă ei”, explică reputatul analist politic Decebal Popescu. ”Iar de la frigul sau zăpada de afară nici nu-ți dispar tablourile și bijuteriile din casă, cum ai păți cu rușii. Așa că să nu ne plângem!”

Decebal Popescu avertizează însă că riscul de a ne trezi cu rușii pentru noi încă nu a trecut. ”Să nu uităm, Vladimir Putin tocmai a câștigat încă un mandat de președinte și, mai mult ca sigur, va simți nevoia să sărbătorească cumva. Și cum peste ucrainieni a intrat deja, cam noi am fi la rând. Mai ales că măscăriciul de la Casa Albă în afară de un mesaj pe Twitter n-ar reacționa deloc”, avertizează analistul politic.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Monday, 19.03.2018 10:04 Politic

National Cinematografic