Se recăsătoresc? Elena Udrea s-a mutat împreună cu fostul soţ, Dorin Cocoş, în arestul Poliţiei

Deşi povestea lor de dragoste părea să se fi încheiat demult, se pare că Elena Udrea şi Dorin Cocoş şi-au dat seama că îi unesc foarte multe lucruri! O spun câţiva apropiaţi, care au văzut-o pe blondă făcându-şi bagajele şi mutându-se din nou alături de fostul ei soţ, de data aceasta într-o locuinţă modestă, de 3 pe 3 metri, în arestul Poliţiei.

“Era şi păcat să se termine aşa, sec, cu un divorţ. Mă bucur că s-au regăsit”, spune Decebal Popescu, văr de gradul 4 al Elenei Udrea. “Nuţi e o fată extraordinară, Dorin e un om iubitor, aveau atâtea dosare în comun, munciseră din greu la tunurile alea, visau să-şi înveţe şi nepoţii să escrocheze… Acum că locuiesc din nou împreună, cu tot cu Cocoş jr., poate şi dragostea lor se va reaprinde!”

Un rol crucial în regăsirea familiei Udrea-Cocoş l-au jucat prietenii celor doi din Parlament, spune Popescu. “Au conspirat cu DNA-ul să le facă celor doi o surpriză. Fără avizul lor, Elena nu s-ar fi gândit niciodată să i se alăture lui Dorin în arest. În prag de Valentine’s Day, e o zi memorabilă pentru cei care cred în iubirea adevărată!”

Scris de Vasile
9 februarie 2015 21:02

Alte articole

Vezi mai mult