În sfârşit, Guvernul face ceva ca să reducă dependenţa oamenilor de ajutoarele sociale! Invitată la Antena 3, Lia Olguţa Vasilescu a declarat că în cursul lunii septembrie numărul oamenilor care trăiesc din venitul minim garantat va scădea cu peste 40.000 mulţumită măsurilor "revoluţionare" adoptate de executiv.

birt_intrari_de_urgenta.jpg
Pentru început, spune Olguţa Vasilescu, în fiecare localitate din ţară, beţivul satului va deveni angajat cu acte în regulă al Primăriei, beneficiind de salariu şi contract de muncă.

"Drojdierul infect, acest simbol al satului românesc, abia supravieţuieşte din ajutorul de 140 de lei, fiind adesea nevoit să lucreze cu ziua pe ogoare, ca un fraier. E ca şi cum România şi-ar trimite ambasadorii la cerşit", a declarat ministrul Muncii. "Cu un salariu decent de la bugetul de stat, beţivul comunal s-ar putea în sfârşit dedica activităţii care l-a consacrat: să dea farmec gărilor, târgurilor de duminică şi răscrucilor de drumuri din întreaga ţară."

În funcţie de populaţie, o primărie de comună ar putea avea pe statul de plată între 2 şi 174 de beţivi, iar oraşele şi municipiile vor putea angaja cu acte în regulă până la 900 de discipoli ai lui Bacchus, a adăugat Olguţa Vasilescu.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Monday, 28.08.2017 15:23 Politic

National Cinematografic