Se reduce drastic numărul asistaţilor social! Beţivii satului vor avea carte de muncă şi salariu de la primărie

În sfârşit, Guvernul face ceva ca să reducă dependenţa oamenilor de ajutoarele sociale! Invitată la Antena 3, Lia Olguţa Vasilescu a declarat că în cursul lunii septembrie numărul oamenilor care trăiesc din venitul minim garantat va scădea cu peste 40.000 mulţumită măsurilor „revoluţionare” adoptate de executiv.

Pentru început, spune Olguţa Vasilescu, în fiecare localitate din ţară, beţivul satului va deveni angajat cu acte în regulă al Primăriei, beneficiind de salariu şi contract de muncă.

„Drojdierul infect, acest simbol al satului românesc, abia supravieţuieşte din ajutorul de 140 de lei, fiind adesea nevoit să lucreze cu ziua pe ogoare, ca un fraier. E ca şi cum România şi-ar trimite ambasadorii la cerşit”, a declarat ministrul Muncii. „Cu un salariu decent de la bugetul de stat, beţivul comunal s-ar putea în sfârşit dedica activităţii care l-a consacrat: să dea farmec gărilor, târgurilor de duminică şi răscrucilor de drumuri din întreaga ţară.”

În funcţie de populaţie, o primărie de comună ar putea avea pe statul de plată între 2 şi 174 de beţivi, iar oraşele şi municipiile vor putea angaja cu acte în regulă până la 900 de discipoli ai lui Bacchus, a adăugat Olguţa Vasilescu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
28 august 2017 13:08
Citește mai mult despre: alcoolici asistati social betivi primarie

Alte articole

Vezi mai mult