De câteva zile, România a reluat în forță zborurile. Ultimele cifre de la Ministerul Muncii spun că încă 10.000 de români au fost zburați de la joburi numai de la începutul lunii. ”Țara noastră ia avânt, până la finalul lunii estimăm că alți 20.000 de români își vor lua zborul de la job”, a anunțat premierul Orban.

barbat_concediat.jpg Premierul a adăugat că toate aceste zboruri au fost gratuite. ”Oamenii zburați de la job nu au fost taxați deloc de către statul român. Dar nu exclud posibilitatea ca după câteva luni să începem taxarea lor. Statul nu poate asigura zburat de la job gratuit la infinit,la un moment dat această practică va trebui abandonată”, a spus Orban.

Ludovic Orban a făcut însă o precizare pe care o consideră extrem de importantă. ”Au fost zburați de la job doar români din mediul privat”, a spus premierul. ”De această ofertă nu vor beneficia deloc angajații statului, ba dimpotrivă. Nu doar că nu va zbura niciun bugetar de la job, dar vor și ateriza unii noi.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 17.06.2020 15:51 Politic

National Cinematografic