Se schimbă Codul Fiscal! Plăteşti impozit pe cât te lauzi că faci, nu pe cât faci

Lovitură grea pentru românii care se laudă cu banii pe care îi fac! Codul Fiscal va fi modificat astfel încât românii să nu mai plătească impozit pe veniturile oficiale, ca până acum, ci pe cât se laudă că fac. Autoritățile spun că e suficient ca un martor să confirme că te-ai lăudat cu câți bani faci ca să-ți elibereze o obligație de plată.

Măsura este considerată nemiloasă, în condițiile în care milioane de români se laudă cu lucruri pe care nu le au. Pentru că măsura nu se aplică doar pentru banii cu care te lauzi, ci și pentru obiectele despre care spui că le ai.

„Te-ai lăudat cu o vilă cu piscină pe care nu o ai? A doua zi plătești impozitul pe ea. La fel, te dai șmecher că ai nu știu ce mașină? Pac, impozit pe ea a doua zi“, a explicat inițiatorul modificării din Codul Fiscal.

Situația va fi atât de drastică încât vor fi afectați până și pescarii care se laudă cu ce pești mari prind. Autoritățile spun că au scăpat deocamdată românii care se laudă c-o au mai mare decât în realitate, dar dau asigurări că se caută soluții pentru a fi taxați suplimentar și aceștia.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
16 decembrie 2021 14:22
Citește mai mult despre: impozit

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult