Se schimbă regulile la Loteria Bonurilor. Cine are bonul câştigător va fi numit premier

Ai ţinut bonurile fiscale? Bravo! La finalul acestei săptămâni va fi o extragere specială, şi dacă ai bonul cu suma corectă din data corectă, vei fi desemnat să formezi noul Guvern. Da! Ai citit bine. Cel care are bonul câştigător va fi premierul României.

Ideea îi aparţine preşedintelui Iohannis: “Ştiţi, pe mine nu mă duce capul foarte tare. De fapt, sunt chiar prost. Atât de prost că îl ţin consilier pe Dan Mihalache, un traseist fost membru PSD şi PNL. Aşa că decât să pun eu un premier, mai bine să las Loteria să extragă unul”, a declarat preşedintele României.

Unii au propus să participe doar bonurile din 30 Octombrie, în memoria victimelor din Colectiv, dar propunerea a fost refuzată. La extragere vor participa toate bonurile, pentru că premierul trebuie să fie reprezentativ pentru toţi cetăţenii, nu doar pentru cei care au făcut cumpărături vineri. Din fericire însă e cert că nu vom avea un premier preot, pentru că preoţii nu cred în bonuri, Biserica nu lucrează cu astfel de blasfemii fiscale.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
9 noiembrie 2015 14:47
Citește mai mult despre: iohannis loteria bonurilor premier

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult