Klaus Iohannis este un ardelean atipic, mult mai rapid în gândire decât ardeleanul obișnuit. Actualul președinte a avut nevoie de doar 8 luni pentru a lua o poziție fermă față de mizeria făcută la Ponta la alegerile prezidențiale din noiembrie 2014, când efectiv și-a bătut joc de românii din diaspora.

iohannis_nervos.jpg ”Ponta trebuie să demisioneze pentru că a organizat prost alegerile din noiembrie!”, a tunat Klaus Iohannis. Uluitoare nu este doar viteza sa de reacție, cât mai ales faptul că el a rostit aceste cuvinte în doar 7 minute, față de media de 21 de minute de care are nevoie un ardelean ca să rostească o frază de aproape un rând.

Analiștii politici estimează că, dacă își îmbunătățește doar puțin viteza de reacție, Iohannis ar putea să-i ceară din nou demisia lui Ponta, pentru faptul că este anchetat de DNA, până la sfârșitul acestui an. Și cam tot atunci Iohannis va realiza că salariul său a fost triplat și că nevastă-sa poartă fuste scurte.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 14.07.2015 13:59 Politic

National Cinematografic