Se urnește greu! Iohannis îi cere demisia lui Ponta pentru c-a organizat prost alegerile în diaspora

Klaus Iohannis este un ardelean atipic, mult mai rapid în gândire decât ardeleanul obișnuit. Actualul președinte a avut nevoie de doar 8 luni pentru a lua o poziție fermă față de mizeria făcută la Ponta la alegerile prezidențiale din noiembrie 2014, când efectiv și-a bătut joc de românii din diaspora.

”Ponta trebuie să demisioneze pentru că a organizat prost alegerile din noiembrie!”, a tunat Klaus Iohannis. Uluitoare nu este doar viteza sa de reacție, cât mai ales faptul că el a rostit aceste cuvinte în doar 7 minute, față de media de 21 de minute de care are nevoie un ardelean ca să rostească o frază de aproape un rând.

Analiștii politici estimează că, dacă își îmbunătățește doar puțin viteza de reacție, Iohannis ar putea să-i ceară din nou demisia lui Ponta, pentru faptul că este anchetat de DNA, până la sfârșitul acestui an. Și cam tot atunci Iohannis va realiza că salariul său a fost triplat și că nevastă-sa poartă fuste scurte.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
14 iulie 2015 11:07

Alte articole

Vezi mai mult