Se vede c-a fost făcut pe grabă! Protestatarii de la Guvern au uitat pancarta cu ”Mu*e Dragnea și Tudose!”

Câteva sute de bucureșteni s-au adunat în fața Guvernului, ca să protesteze împotriva idioților din clădire care vor să schimbe codul fiscal, ca să aibă ei mai mulți bani de furat și de dat la asistații sociali care-i votează. Lumea s-a mobilizat oarecum pe grabă și asta se vede cel mai bine în absența unor pancarte importante din Piața Victoriei.

”Sare în ochi absența pancartei cu «Muie Dragnea și Tudose», dar mai ales absența lui nea Costel, cu celebra lui ”Dă-vă-n p… mea!”, spune reputatul analist Decebal Popescu. ”Pe ăștia de la PSD nu-i mai atinge dacă-i faci hoți sau infractori, că știu și ei foarte bine că asta sunt. Nu, pentru pesediști trebuie mesaje mult mai agresive, în care să fie jigniți cât mai grav.”

Pe lângă că au uitat pancarte importante, cei adunați în Piața Victoriei au mai făcut o gafă, probabil tot pe fondul grabei cu care s-a organizat evenimentul: toți au portofelele la ei, deși în clădirea Guvernului sunt exact oamenii care le-au furat cei mai mulți bani în ultimele luni de zile. ”Nu m-ar mira să nu plece unul de-acolo cu portofelul la el, la cât de hoții sunt pesediștii”, apreciază același Decebal Popescu.

Scris de Calin
8 noiembrie 2017 14:11
Citește mai mult despre: Dragnea guvern protest Tudose

Alte articole

Vezi mai mult