Anii de Cancan nu se uită niciodată. O demonstrează ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, care vrea să aplice metode de la tabloid și în noul lui domeniu de activitate, cultura. Și deja apar primele idei: Romașcanu a anunțat că le va da vouchere tuturor balerinelor din țară cu care să-și mărească sânii, ca să atragă mai mulți români la spectacolele lor.
 
romascanu_balerina_sani_mari.jpg ”Cele care refuză sunt libere să își caute alt loc de muncă”, a anunțat pesedistul. ”Păi eu la Cancan dacă puneam în ziar tipe fără sâni, cum sunt toate balerinele, falimentam într-o săptămână. Și ar trebui ca balerinele să poarte și rochițe mai transparente, să vadă ceva și omul ăla care vine la spectacol. C-așa-i în capitalism, dai un ban, dar vezi și tu un cur, o țâță, cât să știi că n-ai aruncat banul ăla.”
 
După ce va revoluționa baletul, pesedistul de la Cancan are de gând să revigoreze și literatura. ”Voi avea o discuție cu Cărtărescu, să-i explic ce trebuie să schimbe la scriitura lui dacă vrea să aibă succes”, spune Romașcanu. ”El e talentat, dar are o are problemă: scrie cărți prea lungi și cam greu de priceput. Nu, el trebuie să scrie mai scurt și pe înțelesul tuturor. Așa, cam ca Lucian Boia.”


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 03.07.2017 22:02 Politic

National Cinematografic