Se vede că au ajuns dicţionarele la Guvern! Dăncilă a aflat ce-i ăla pavian şi e furioasă pe CTP

Comanda de 1200 de DEX-uri şi DOOM-uri a ajuns cu bine la Guvern! Din păcate, Viorica Dăncilă nu e deloc bucuroasă, deoarece cu această ocazie a aflat ce înseamnă “pavian” şi e deosebit de supărată pe jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

“Când a văzut că pavianul e un fel de maimuţă, doamna Dăncilă şi-a ieşit din minţi, s-a cocoţat pe un candelabru, îşi înfoaie coama, se bate cu pumnii în piept şi aruncă în toată lumea cu bucăţi molfăite de dicţionar”, spune Adrian Ţumburuş, îngrijitor la Guvern. “La un moment dat o să obosească şi o dăm noi jos cumva, dar domnul CTP ar trebui să-şi ceară scuze, e foarte urât ce a zis.”

“Eu zic că e vina noastră că i-am comandat toate DEX-urile alea. Înainte era convinsă că pavianul e ceva frumos, un fel de prinţesă, mai ales că are mantie. Dacă rămânea aşa, toată lumea era fericită”, adaugă un alt angajat din Palatul Victoria.

Contactat de reporteri, Cristian Tudor Popescu a scrâşnit din dinţi şi a comparat-o pe Viorica Dăncilă cu o euglenă verde, un arheopterix moţat şi un oposum pigmeu cu coada lânoasă.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
29 iunie 2018 16:19
Citește mai mult despre: CTP pavian cu mantie Viorica Dancila

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult