Sebastian Ghiță s-a predat poliției: „Am auzit că naționalizați pensiile, nu vreți să vă fac un soft?”

Deși Poliția Română a dat un comunicat că l-au prins pe Sebastian Ghiță după o urmărire de câteva luni, acesta susține că s-a predat de bună voie, că a înțeles că este de lucru în țară. „Eram în concediu la niște prieteni când am aflat că vor să naționalizeze pensiile private. Am bănuit că e nevoie și de mine”. 

Acesta spune că nu s-a pus niciodată problema să fugă din România. „Am fost la o pleșcaviță la niște prieteni, știți cum e, sârbii de aici o fac cel mai bine. Plus că prețurile sunt mai mici, în ultima vreme n-am prea avut contracte cu statul, mai fac și eu economie la bani”, a declarat Sebastian Ghiță la venirea în țară. 

Dealtfel miliardarul ploieștean a anunțat că softul propus de el este gata și funcțional iar companiile de asigurări se plâng degeaba. „Cine crede că ăia mai au vreun ban prin conturi este naiv sau nu știe în ce țară locuiește. Soluția software propusă de firma mea a intrat deja în funcție la miezul nopții, acum toți banii sunt la noi”. Totodată acesta a anunțat că este nevinovat în dosarele în care este anchetat și că totul este o mașinațiune a șefei DNA Codruța Kovesi.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

14 aprilie 2017 08:37
Citește mai mult despre: arest pensii sebi ghita

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult