Sebastian Lăzăroiu anunţă o revoluţie sexuală foarte sângeroasă în România

Consilierul prezidenţial pe probleme de ghicit viitorul, Sebastian Lăzăroiu a avertizat populaţia că România se va confrunta cu o violentă revoluţie sexuală, care va umple străzile de sânge dar şi de alte fluide. Peste doar câteva decenii, mii de români dornici de schimbare vor ieşi în stradă cu nădragii în vine şi vor lua la ştangă tot ce le mişcă-n faţă.

Conform acestor previziuni, protestele sexuale vor izbucni într-un loc foarte aglomerat din punct de vedere sexual, precum un Gara de Nord sau dormitorul Danielei Crudu. Lucrurile vor avea o evoluţie rapidă, o partidă de sex amical va degenera în alta, apoi totul va deveni un sex foarte violent şi mii de oameni vor fi futuţi pe nepusă masă.

Mai departe, ne asigură Sebastian Lăzăroiu, după câteva zile de violenţe sexuale tânăra Revoluţie va fi deja bine năduşită, dar în sânge. Cu ajutorul armatei, evident, care va ieşi din cazărmi cu armele în mâini şi vor lovi pe manifestanţi şi din faţă, dar mai ales din spate. Vor cădea multe victime, desigur, dar vor fi şi unele care se vor împiedica intenţionat sau se vor aşeza singure, în genunchi sau pe spate. Partea bună este că nu vor exista deloc victime inocente, toţi cei căzuţi fiind numai futălăi şi panarame.

Scris de TNR
15 februarie 2011 16:02

Alte articole

Vezi mai mult