Sebi Ghiţă, achitat. La întoarcerea în ţară a fost întâmpinat la graniţă cu pâine şi contracte

Explozie de bucurie pe Otopeni! Sute de pesediști s-au dus la aeroport să-l întâmpine acasă pe Sebi Ghiță, acest Halep al hoției, proaspăt achitat în câteva dosare. Delegația PSD l-a întâmpinat așa cum se cuvine într-o nație de hoți: cu pâine și contracte cu statul.

”Bine ai venit în țara noastră, țara bunăstării pentru hoți! Bine ai venit în București! Nu fac altceva decât să-mi exprim bucuria că ești alături de noi, la furat. Trăiască PSD! Trăiască justiția independentă sub autoritatea lui Tudorel! Ura!”, a răsunat terminalul sosiri.

Ceremonia a fost scurtă, pentru că Sebi Ghiță nu a stat prea mult la taclale: ”Avem treabă! Furtul abia începe în țara asta! Haideți, fiecare la ministerul lui!”, ar fi declarat interlopul.

În culise s-a șoptit și că ”e mai bine că s-a întors Ghiță, că pe Firea nu prea o duce capul și e greu să furi cu ea, n-avem decât 4 ani și ea a irosit 2. Ehe, cât am fi furat noi cu Sebi din bugetul țării și al Capitalei”, a oftat un pesedist.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
15 iunie 2018 09:06

Alte articole

Vezi mai mult