Spre deosebire de corporatişti, IT-işti şi alţi tefelişti, parlamentarii chiar ştiu să se distreze de Crăciun! Anul acesta, grupul PSD din Camera Deputaţilor organizează chiar şi un Secret Santa cu totul special, transmit surse din cadrul partidului.

iordache_nicolicea_craciun.jpg
"Potrivit regulamentului de Secret Santa, fiecare deputat trage azi un bilet pe care e scris numele unui coleg de partid. Pe urmă facem şedinţă şi trebuie să înscrii pe ordinea de zi o lege care să avantajeze persoana de pe bilet, dar fără să se ştie din partea cui e. Am stabilit şi un prag de 3 milioane de euro, ca să fie clar că e un cadou mai degrabă simbolic, să nu se simtă nimeni constrâns", explică deputatul PSD Geani zis Julă din clanul Poloiştilor.

"Uite, de exemplu mie mi-a picat un coleg care are nişte afaceri cu porci şi o insulă pe Dunăre. N-am voie să spun cine, fireşte", adaugă interlopul. "Aş putea să propun o lege prin care toţi proprietarii de ferme de porci să fie scutiţi de puşcărie dacă au mustaţă şi deţin insule!"

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Friday, 15.12.2017 18:30 Politic

National Cinematografic