Scandal diplomatic imens între România și SUA, după ce serviciile secrete americane ne-au acuzat că am încercat să-l otrăvim pe Donald Trump Jr., fiul cel mare al președintelui american. Aflat în vizită în România, Trump Jr. a ajuns și în Maramureș, unde localnicii l-au omenit mai întâi cu slană, pită și ceapă roșie, iar apoi cu un pahar sănătos de horincă.

trump_jr_otravit.jpg Serviciile secrete americane care se ocupă de protecția lui Trump Jr. văd însă omenia maramureșenilor ca un atentat la viața acestuia, induși probabil în eroare și de faptul că fiul președintelui SUA a rămas fără aer, s-a învinețit la față și a leșinat imediat după ce a dat pe gât tot paharul de horincă al maramureșenilor.

”Când am auzit că e fiul ăl mare al președintelui de America, am zâs că-i bărbat adevărat și am scos horinca aia serioasă, de 65 de grade”, a povestit maramureșeanul care l-a omenit pe Donald Trump Jr. ”Da’ când l-am văzut cum se înroșește la față și lesină ca o muiere, zău că mi-a părut rău după horinca aia, că am irosit-o de un așe pămpălău!”Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Friday, 19.05.2017 18:51 Politic

National Cinematografic