Secretele lui Negoiţă! Statuia lui Cuza din Titan e de fapt un pensionar care a fost betonat din greşeală

Secretele întunecate ale lui Robert Negoiţă ies la iveală! Potrivit unui raport SRI, aşa-zisa statuie a lui Alexandru Ioan Cuza din Parcul Titan e de fapt un pensionar mai lent care a fost luat prin surprindere de betonările furibunde ale primarului.

În urmă cu câteva zile, pentru a verifica informaţiile, un grup de experţi a radiografiat statuia, arătând că înăuntru se află, într-adevăr, un bătrân chel şi trocariciul său de cumpărături.

Gigi Popa, martor ocular, susţine că era cât pe-aci să devină şi el statuie de domnitor, dar s-a dat la o parte din calea betonierei în ultima clipă. „Nea Ilie n-a fost atât de norocos. L-au betonat de tot pe bietul om! Ca să ascundă fapta, câţiva muncitori i-au cioplit o faţă, l-au dat repede cu un spray metalizat, iar a doua zi au inaugurat cu mare fast ‘statuia de bronz a lui Cuza’.”

„Am auzit şi eu zvonurile că de fapt Cuza e vecinul meu, nea Ilie de la 3, dat dispărut în urmă cu câţiva ani”, adaugă un locuitor din cartier. „Multă vreme nu le-am crezut, dar într-o zi, când treceam pe lângă statuie şi era foarte linişte, l-am auzit cum îi bombănea pe tinerii ăştia nesimţiţi cu betonul lor.”

Robert Negoiţă a negat acuzaţia de betonare din culpă, dar nu a explicat de ce un echipaj al Primăriei hrăneşte statuia lui Cuza cu paiul şi îi dă să asculte periodic ştirile din sport.

Scris de Vasile
6 decembrie 2017 13:12
Citește mai mult despre: beton Cuza negoita pensionari

Alte articole

Vezi mai mult