Secretele lui Negoiţă! Statuia lui Cuza din Titan e de fapt un pensionar care a fost betonat din greşeală

Secretele întunecate ale lui Robert Negoiţă ies la iveală! Potrivit unui raport SRI, aşa-zisa statuie a lui Alexandru Ioan Cuza din Parcul Titan e de fapt un pensionar mai lent care a fost luat prin surprindere de betonările furibunde ale primarului.

În urmă cu câteva zile, pentru a verifica informaţiile, un grup de experţi a radiografiat statuia, arătând că înăuntru se află, într-adevăr, un bătrân chel şi trocariciul său de cumpărături.

Gigi Popa, martor ocular, susţine că era cât pe-aci să devină şi el statuie de domnitor, dar s-a dat la o parte din calea betonierei în ultima clipă. „Nea Ilie n-a fost atât de norocos. L-au betonat de tot pe bietul om! Ca să ascundă fapta, câţiva muncitori i-au cioplit o faţă, l-au dat repede cu un spray metalizat, iar a doua zi au inaugurat cu mare fast ‘statuia de bronz a lui Cuza’.”

„Am auzit şi eu zvonurile că de fapt Cuza e vecinul meu, nea Ilie de la 3, dat dispărut în urmă cu câţiva ani”, adaugă un locuitor din cartier. „Multă vreme nu le-am crezut, dar într-o zi, când treceam pe lângă statuie şi era foarte linişte, l-am auzit cum îi bombănea pe tinerii ăştia nesimţiţi cu betonul lor.”

Robert Negoiţă a negat acuzaţia de betonare din culpă, dar nu a explicat de ce un echipaj al Primăriei hrăneşte statuia lui Cuza cu paiul şi îi dă să asculte periodic ştirile din sport.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
6 decembrie 2017 13:12

Alte articole

Vezi mai mult