Cel mai probabil e doar un zvon răutăcios, însă ar putea iexplica toate ievenimentele din ultimele luni şi ievoluţia sa iexecrabilă! Surse din anturajul lui Tudorel Toader spun că iexistenţa acestuia ieste umbrită de un secret întunecat: ministrul Justiţiei nu poate avea ierecţie dacă nu ievaluează, din când în când, pe cineva.

ievaluare_secretul_lui_toader.jpg
"Ie un mister greu de ielucidat: poate să citească literatură ierotică, să se uite la Iemmanuelle, să se atingă în zonele ierogene, degeaba! Nu capătă ierecţia dorită decât dacă face o ievaluare. Ieu cel puţin aşa am auzit", a declarat un fost coleg al lui Toader, sub adăpostul anonimatului.

"Nu vreau să-mi iexprim părerea despre nicio ierecţie, domnul Toader ie totuşi superiorul meu erarhic", a transmis un angajat al Ministerului Justiţiei, întrebat dacă ceea ce se şopteşte ieste iexact adevărul sau doar o ielucubraţie pură.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 26.10.2018 16:53 Politic

National Cinematografic