Secretul românului care n-a mai răcit de 10 ani! Are un miliard de euro în cont şi stă în Caraibe

În plin sezon al gripei, românul care n-a mai răcit de mai bine de un deceniu iese la rampă să îşi spună povestea! Fost afacerist la începutul anilor ‘90, Onufrie Rîuleţ le-a povestit reporterilor că metoda sa e cât se poate de simplă şi că oricine o poate pune în aplicare: “Am peste un miliard de euro în cont şi locuiesc pe o insulă privată în Caraibe.”

Apropiaţii spun că l-au convins greu pe Onufrie să-şi dezvăluie secretul, de teama mafiei din industria farmaceutică. “Oricine face ca mine nu va mai avea nevoie în veci de paracetamol şi picături de nas! De când sunt putred de bogat şi trăiesc într-un paradis tropical, nu mai ştiu cum e să-ţi tragi mucii”, a declarat miliardarul în vârstă de 42 de ani.

“Poate să fie toamnă, iarnă, eu sunt în formă maximă. Atunci când simt că mă paşte o viroză, îmi mai cumpăr un Lamborghini aurit şi mi-a trecut cât ai clipi. Nu uit nici de leacurile băbeşti: un mojito cu mentă proaspătă pe malul lagunei albastre face minuni pentru imunitate!”

Iniţial sceptici, medicii au rămas perplecşi după ce i-au făcut analizele românului cu sănătatea de fier. “Are un bronz impecabil şi miroase a Chanel”, a conchis un specialist.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
28 octombrie 2015 17:09
Citește mai mult despre: gripa raceala

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult