Călin Popescu-Tăriceanu spune c-a ajuns la cinci neveste nu pentru c-ar avea bani, ci datorită zâmbetului său, de care este extrem de mândru. Și pentru prima dată, politicianul a dezvăluit și care este secretul său. ”Mă spăl pe dinți numai cu peria de WC, care este mult mai eficientă decât o perie de dinți clasică”, a dezvăluit fostul președinte al Senatului.

tariceanu_perie_wc.jpg ”Ideea mi-a venit acum foarte mulți ani”, a rememorat Tăriceanu. ”Tocmai luasem masa și, dacă tot eram la baie, am zis să spăl și pe dinți. Și-n momentul ăla, nu știu cum să explic, dar peria de WC nu doar că era fix lângă mine, dar parcă îmi făcea cumva cu ochiul. Așa c-am pus mâna pe ea și-am băgat-o în gură. Am rotit, am rotit, iar apoi am văzut că dinții mei nu mai sunt maro, ci albi.”

Tăriceanu spune că metoda lui a devenit extrem de populară printre politicienii. ”Toți colegii mei din ALDE și mulți din foștii parteneri din PSD folosesc peria de WC la spălat pe dinți. Și știu sigur c-o folosesc foarte mulți și de la PNL, doar că nu vor s-o recunoască”, a spus liderul ALDE.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 03.07.2020 11:03 Politic

National Cinematografic