Mii de locuitori din Titan, Vitan sau Dristor răsuflă uşuraţi: viitura nu o să le mai ia anul acesta găinile şi vitele din faţa blocului! Primarul Robert Negoiţă a anunţat că toate bordurile instalate anul trecut pe bulevardele din Sectorul 3 vor fi demolate, în vederea înlocuirii cu nişte diguri "serioase".

negoita_diguri_borduri.jpg
"Actualele borduri au doar jumătate de metru înălţime - complet inutile în caz de tsunami sau când se revarsă canalizarea. Dacă în loc de borduri am avea diguri de 4 metri, locuitorii din sectorul nostru ar putea dormi liniştiţi. Poate şi nişte stabilopozi, să fie de efect!", a declarat Negoiţă, amestecând într-un cazan de beton proaspăt cu un polonic supradimensionat.

În acelaşi timp, proiectul meterezelor din beton care să apere bulevardul Nicolae Grigorescu de o posibilă invazie mongolă a fost suspendat, deoarece e nevoie de fonduri pentru al 9-lea strat de pavele alunecoase în zona cinematografului Gloria.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 25.07.2017 16:58 Politic

National Cinematografic