Ședință blocată la Guvern! Viorica Dăncila se uită ca proasta în microfon, că i-a dispărut foaia cu ce trebuia să zică

Deși a început de mai bine de 2 ore, la ședința de guvern de azi încă nimeni n-a scos nici măcar un cuvânt. Aste pentru că Vioricăi Dăncilă i-a dispărut foaia cu ce trebuia să zică, așa că teleormăneanca stă și se uită ca proasta în microfon și nu reușește să articuleze absolut nimic. Nici celelalte slugi n-au scos vreun cuvânt, de frică să nu-i dea stăpânul Dragnea afară din partid pentru c-au vorbit înaintea șefei de guvern.

Disperată, Viorica Dăncilă i-a transmis lui Dragnea să-i mai dea o dată foaia cu ce are de zis în ședința de azi dar, pentru că n-o duce capul, nu i-a dat mesaj pe telefon sau măcar un e-mail, ci i-a trimis rugămintea în plic, prin Poșta Română. Nu e astfel exclus ca momentul în care membrii guvernului Dăncilă stau și se uită unii la alții ca proștii, fără să scoată vreun cuvânt, să dureze câteva zile.

Deși nimeni n-o spune explicit, toată lumea o bănuiește pe capra cu care vine la guvern Petre Daea. ”Nu ne deranjează că vine cu capra la guvern, mai ales că e o capră mai inteligentă decât majoritatea miniștrilor actuali, dar domnul Daea ar trebui s-o hrănească mai bine înainte, să nu le mănânce miniștrilor hârtiile cu instrucțiuni de la Liviu Dragnea”, spune un consilier aflat în fața sălii de ședințe.

Scris de Calin
19 februarie 2018 06:02
Citește mai mult despre: Dancila guvern

Alte articole

Vezi mai mult