Şedinţă CSAT pe infecţiile din spitale. A fost aleasă clinica din Viena unde se vor trata demnitarii

Şedinţă reuşită la Consiliul Suprem de Apărare a Ţării. Demnitarii au înţeles că problema infecţiilor cu bacterii din spitale este una foarte gravă şi au acţionat prompt. Ca să nu mai apară decese din cauza unor fenomene tip Hexi Pharma, a fost selecţionată o clinică din Viena, cu care România va semna un contract pentru tratarea tuturor parlamentarilor, foştilor şi actualilor miniştri, precum şi a preşedinţilor. Cetăţenii obişnuiţi nu vor avea acces la clinică, pentru a nu ocupa aiurea paturile.

Clinica din Viena nu a fost prima opţiune. Au fost şi multe alte propuneri. Unii demnitari au propus Elveţia, ca să fie mai aproape de bani, să le fie uşor să-i scoată, dacă mai e nevoie de ceva în timpul tratamentului. Alţi demnitari au cerut ţări cu care nu avem acorduri de extrădare, “din motive evidente”, susţin sursele din CSAT.

Suma pe care România o va plăti clinicii din Viena a fost secretizată printr-un vot în unanimitate, membrii CSAT declarând că acest tip de informaţii sunt deosebit de sensibile . Populaţia trebuie să aibă în continuare încredere în spitalele din ţară şi nu trebuie să intre în panică, pentru că instituţiile statului îşi fac în continuare datoria, fiind mereu în slujba cetăţeanului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
27 mai 2016 13:30
Citește mai mult despre: CSAT Hexi Pharma infecţii

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult