PSD are din nou probleme, de data asta inclusiv cu alcoolul. Într-un gest considerat complet nesportiv, premierul Mihai Tudose i-a luat la bătaie pe cei 4 bodyguarzi interlopi care îl însoţesc permanent pe infractorul Liviu Dragnea, în cadrul unei şedinţe săptămânale de remaniere.tudose_beat_bodyguarzi.jpg

Tensiunile au apărut imediat ce Tudose a cerut remanierea Sevilei Shhaideh, idee la care Dragnea s-a îngălbenit şi l-a atacat dur pe Tudose: “Păi şi eu cum mai fur banii de la Dezvoltare, Mihai?”. Bodyguarzii, simţind visceral că şeful e constipat politic, s-au luat de Tudose, care i-a pus la pământ, lovindu-i cu o sticlă de vin în cap.

Surse din PSD spun că în timpul încăierării a intrat Ana Birchall îmbrăcată în bikini, cu un panou pe care scria "Repriza 2", dar asta nu l-a oprit pe Tudose, care urla: "Vă remaniez pe toţi, bă!". În cele din urmă, Tudose a fost oprit de cei 6 chelneri, care l-au ameninţat că dacă nu se potoleşte ei pleacă şi o să fie nevoit să-şi toarne singur sifon în şpriţ.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Tuesday, 10.10.2017 15:39 Politic

National Cinematografic