PSD are din nou probleme, de data asta inclusiv cu alcoolul. Într-un gest considerat complet nesportiv, premierul Mihai Tudose i-a luat la bătaie pe cei 4 bodyguarzi interlopi care îl însoţesc permanent pe infractorul Liviu Dragnea, în cadrul unei şedinţe săptămânale de remaniere.tudose_beat_bodyguarzi.jpg

Tensiunile au apărut imediat ce Tudose a cerut remanierea Sevilei Shhaideh, idee la care Dragnea s-a îngălbenit şi l-a atacat dur pe Tudose: “Păi şi eu cum mai fur banii de la Dezvoltare, Mihai?”. Bodyguarzii, simţind visceral că şeful e constipat politic, s-au luat de Tudose, care i-a pus la pământ, lovindu-i cu o sticlă de vin în cap.

Surse din PSD spun că în timpul încăierării a intrat Ana Birchall îmbrăcată în bikini, cu un panou pe care scria "Repriza 2", dar asta nu l-a oprit pe Tudose, care urla: "Vă remaniez pe toţi, bă!". În cele din urmă, Tudose a fost oprit de cei 6 chelneri, care l-au ameninţat că dacă nu se potoleşte ei pleacă şi o să fie nevoit să-şi toarne singur sifon în şpriţ.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Tuesday, 10.10.2017 15:39 Politic

National Cinematografic