Ședință la Guvern după incendiul de la ATI Constanța: „Cum dăm vina pe USR?”

Ședință urgentă la Guvern, convocată de premierul Cîțu. Singurul punct pe ordinea de zi este incendiul de la ATI Constanța, mai precis găsirea unei coluții prin care să se poată da totuși vina pe USR pentru acest dezastru cu cel puțin 10 morți. În primul rând, se va da comandă la Digi24 să intre Prelipceanu pe post și să spună că directorul spitalului care a ars este membru USR din 1996.

Principala soluție de mușamalizare luată în considerare de PNL este să-l numească de urgență pe Vlad Voiculescu ministru al Sănătății, ca să poată da vina pe el din nou. ”Nu scrie nicăieri în Constituție că persoana propusă pentru postul de ministru trebuie să fie de acord. Noi trimitem propunerea la Cotroceni, o antedatăm, Iohannis o semnează și oficial Vlad Voiculescu e ministru și a ars încă un spital pe tura lui”, a explicat premierul Cîțu.

O altă propunere este ca liberalii să dea vina pe războiul dintre Cioloș și Barna la șefia USR-ului: ”Putem declara că cel mai probabil Cioloș și acoliții lui din Plus au pus intenționat focul, ca să discrediteze USR-ul”, a spus ministrul interimar al sănătății, Cseke Attila.

Scris de Ionut
1 octombrie 2021 12:10
Citește mai mult despre: incendiu

Alte articole

Vezi mai mult