Şedinţă prelungită la Guvern: N-a reuşit nimeni să treacă de nivelul 78 la Candy Crush Saga

Şedinţa de azi a Guvernului României s-ar putea prelungi până târziu în noapte din cauza dificultăţilor tehnice cu care se confruntă Executivul. „Suntem în situaţia asta de aproape o săptămână, n-aş vrea să folosesc cuvinte mari dar cred că suntem într-o criză instituţională fără precedent”, a declarat secretarul general al Guvernului.

Deşi a anunţat că va lua măsuri, ca de obicei, premierul Victor Ponta nu s-a ţinut de cuvânt, revenind din concediu fără o soluţie clară la problemă. „Ponta nu poate avea soluţii, e doar gura de el. Oricum, foloseşte o variantă crack-uită a jocului şi scorul său nu contează”, a comentat autointitulatul lider al Opoziţiei, preşedintele PDL Vasile Blaga.

Mai mulţi membri ai Guvernului au trimis invite-uri tuturor directorilor din instituţiile subordonate, pentru a nu cheltui Facebook Credits. „Suntem, şi-aşa, strânşi la pungă. Să nu uităm că vechea guvernare a folosit două tranşe FMI doar pentru a cumpăra tufişuri mai bune şi tractoare În Farmiville 2 şi pentru ce? Bulgarii au grădini mult mai frumoase ca ale noastre”, a spus ministrul apărării.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

16 august 2013 13:08

Alte articole

Vezi mai mult