Zi mare pentru mafie. La Parlamentul României are loc o şedinţă istorică a clanurilor, convocată de clanul pesediştilor. După ce au sosit şi mafioţii din clanurile Castellano şi Gambino, au început lucrările. Reprezentantul Cosa Nostra i-a mulţumit ministrului Iordache că i-a delegat atribuţiile şi s-a declarat onorat: “Puteţi fura liniştiţi, voi continua mandatul lui Don Iordache şi voi da Ordonanţe de Urgenţă oricând se iau procurorii de voi”.dragnea_PSD_frauda.jpg

Rând pe rând, mafioţii au pupat inelul lui Don Dragnea, care i-a certat pe unii că n-au furat destul: “Ce conteaă că au fost tehnocraţii la putere un an? Este datoria noastră, a pesediştilor, să furăm încontinuu. Nu există scuze!”, a spus Il Capo din mafia pesedistă. Ca să-l lingă-n cur pe Don Dragnea, nişte mafioţi pesedişti mai mici, cu funcţie de deputat, i-au trimis un cap de cal lui Nicuşor Dan.

Chiar dacă au întârziat, mafioţii din clanurile siciliene Castellano şi Gambino au fost scuzaţi, pentru că ei nu au luxul de a fi demnitari, şi nu pot da legi sau ordonanţe care să le permită să fure fără să răspundă. Don Grindeanu a râs de ei: "Fraierilor, pe voi vă ia poliţia la întrebări că de ce furaţi. Noi suntem şefii Poliţiei, am pus-o pe secretara lui Don Dragnea ministru de Interne", a spus Don Grindeanu, premier şi nr. 2 în mafia PSD.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Thursday, 02.02.2017 16:59 Politic

National Cinematografic