Şedinţa PSD la Parlament poate începe. Au sosit şi membrii clanurilor Castellano şi Gambino

Zi mare pentru mafie. La Parlamentul României are loc o şedinţă istorică a clanurilor, convocată de clanul pesediştilor. După ce au sosit şi mafioţii din clanurile Castellano şi Gambino, au început lucrările. Reprezentantul Cosa Nostra i-a mulţumit ministrului Iordache că i-a delegat atribuţiile şi s-a declarat onorat: “Puteţi fura liniştiţi, voi continua mandatul lui Don Iordache şi voi da Ordonanţe de Urgenţă oricând se iau procurorii de voi”.

Rând pe rând, mafioţii au pupat inelul lui Don Dragnea, care i-a certat pe unii că n-au furat destul: “Ce conteaă că au fost tehnocraţii la putere un an? Este datoria noastră, a pesediştilor, să furăm încontinuu. Nu există scuze!”, a spus Il Capo din mafia pesedistă. Ca să-l lingă-n cur pe Don Dragnea, nişte mafioţi pesedişti mai mici, cu funcţie de deputat, i-au trimis un cap de cal lui Nicuşor Dan.

Chiar dacă au întârziat, mafioţii din clanurile siciliene Castellano şi Gambino au fost scuzaţi, pentru că ei nu au luxul de a fi demnitari, şi nu pot da legi sau ordonanţe care să le permită să fure fără să răspundă. Don Grindeanu a râs de ei: „Fraierilor, pe voi vă ia poliţia la întrebări că de ce furaţi. Noi suntem şefii Poliţiei, am pus-o pe secretara lui Don Dragnea ministru de Interne”, a spus Don Grindeanu, premier şi nr. 2 în mafia PSD.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
2 februarie 2017 14:02

Alte articole

Vezi mai mult