La nici câteva minute de la deschidere, şedinţa solemnă de la Parlament a fost întreruptă de o farsă de prost gust! În timp ce senatorii şi deputaţii se aşezau în fotoliile lor, o voce din mulţime a strigat “Şase, vine Kövesi!”, provocând o adevărată busculadă.

sedinta_ruinata_kovesi_parlament.jpg
“În mod normal, gestul acelei persoane ar fi trecut ca o glumă nevinovată, dar suntem în perioada asta când se tot fac arestări, anchete... Când am auzit că vine Kövesi, primul meu reflex a fost să mă ascund într-o debara, dar colegii mei s-au îmbulzit spre uşă. Cum unii dintre ei au şi 200 kg, vă puteţi închipui ce haos a fost!”, povesteşte un senator. “Cu aşa ceva nu se glumeşte, vinovatul ar trebui pedepsit crunt pentru acest act terorist.”

Niciun parlamentar nu a fost rănit grav, însă foarte mulţi aleşi au suferit atacuri de panică iar şedinţa a fost anulată din motive de securitate. “Am căutat-o pe şefa DNA pe după perdele, sub birouri, ne-am asigurat că totul a fost o glumă proastă, dar după atâtea emoţii nu mai puteam continua, eram uzi leoarcă, unii dintre noi chiar şi în pantaloni!”, a adăugat un deputat.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Wednesday, 02.12.2015 17:50 Politic

National Cinematografic