Şedinţa solemnă de la Parlament, ruinată de o glumă proastă: cineva a strigat “Şase, Kövesi!”

La nici câteva minute de la deschidere, şedinţa solemnă de la Parlament a fost întreruptă de o farsă de prost gust! În timp ce senatorii şi deputaţii se aşezau în fotoliile lor, o voce din mulţime a strigat “Şase, vine Kövesi!”, provocând o adevărată busculadă.

“În mod normal, gestul acelei persoane ar fi trecut ca o glumă nevinovată, dar suntem în perioada asta când se tot fac arestări, anchete… Când am auzit că vine Kövesi, primul meu reflex a fost să mă ascund într-o debara, dar colegii mei s-au îmbulzit spre uşă. Cum unii dintre ei au şi 200 kg, vă puteţi închipui ce haos a fost!”, povesteşte un senator. “Cu aşa ceva nu se glumeşte, vinovatul ar trebui pedepsit crunt pentru acest act terorist.”

Niciun parlamentar nu a fost rănit grav, însă foarte mulţi aleşi au suferit atacuri de panică iar şedinţa a fost anulată din motive de securitate. “Am căutat-o pe şefa DNA pe după perdele, sub birouri, ne-am asigurat că totul a fost o glumă proastă, dar după atâtea emoţii nu mai puteam continua, eram uzi leoarcă, unii dintre noi chiar şi în pantaloni!”, a adăugat un deputat.

Scris de Vasile
2 decembrie 2015 15:12
Citește mai mult despre: 1 Decembrie coruptie DNA kovesi Parlament sedinta

Alte articole

Vezi mai mult