Ședință solemnă la 30 ani de Constituție. Parlamentarii se pișă cu rândul pe ea

Astăzi Parlamentul României va efectua o ședință solemnă pentru a comemora 30 de ani de la adoptarea Constituției României, cea modernă, care stă la baza tututor legilor din țară. Rând pe rând fiecare ales al poporului va trece pe lângă exemplarul original și se va pișa pe el cel puțin 20 de secunde.

„Este datoria fiecărui om ales în această funcție importantă, în baza regulilor pe care le-au stabilit plagiatorii de-atunci, care au copiat documentul din legislații din alte țări, să vină și să arate cât de mult îi pasă de acest document. Cei ce au probleme de micțiune din cauza unei condiții medicale pot scuipa pe ea iar gestul este la fel de onorant”, se arată în Carta care stă la baza constituirii Parlamentului României.

Trebuie menționat că acest gest al pișării pe Constituție este onorabil și permis doar celor care fac parte din Parlament, SRI sau alte instituții care beneficiază de imunitate. Alegătorii care decid cine trebuie să intre în aceste instituții vor fi bătuți cu pulanul peste gură până la sânge dacă încearcă să facă gestul, după care vor fi condamnați la 8 ani închisoare.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

6 decembrie 2021 13:00
Citește mai mult despre: constitutie Parlament

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult