Şedinţă solemnă la Parlament, la 30 ani de la Revoluţie: “Proştii ăştia încă ne votează!”

Sute de parlamentari au participat la şedinţa solemnă din Parlament, prezidată de comunistul Meleşcanu, şeful Senatului. Politicienii au comemorat 30 de ani de când acest popor de proşti continuă să-i voteze, în loc să pună mâna pe ei, să le confişte averile şi să-i arunce în puşcării, aşa cum merită.

În discursurile lor, parlamentarii nu au uitat să-l menţioneze şi pe tăticul lor spiritual, Ion Iliescu, preşedinte de 3 ori, inculpat pentru crime împotriva umanităţii, care a omorât oameni la Revoluţie şi la Mineriade, dar aflat în libertate şi care dă interviuri pentru presa rusă, cu un dispreţ infinit faţă de acelaşi popor de proşti.

Istoricul Decebal Popescu a remarcat: “Românii nu doar că n-au învăţat nimic în aceşti 30 de ani, dar au devenit chiar şi mai proşti, votând în masă partide de comunişti, precum PSD, PNL, ALDE sau UDMR, care iau mereu grosul voturilor”.

Fericiţi că proştii nu s-au prins nici după 30 de ani că tot continuă să voteze hoţi şi securişti, parlamentarii şi-au votat mărirea salariilor şi acordarea de pensii speciale pentru ei şi prietenii lor, în aplauzele plenului.

Scris de Ionut
16 decembrie 2019 14:12
Citește mai mult despre: Parlament

Alte articole

Vezi mai mult