Sedus de Bruynseels, Putin a scrijelit cu briceagul mesajul LOVE pe mai mulți ziariști

Cine crede că marii dictatori nu sunt altceva decât niște brute lipsite de sentimente se înșală. Cea mai recentă dovadă vine chiar de la Vladmir Putin, care de mai bine de 24 de ore e complet schimbat, părând a trăi o frumoasă poveste de iubire. Concret, după ce a aflat că Ramona Ioana Bruynseels i-a inclus țara în NATO, stăpânul Rusiei se comportă ca un școlar îndrăgostit, făcând tot ce-i stă în putință pentru a o impresiona.

Deși în aparență face în continuare pe durul, surse din anturajul lui Putin spun că, visător și cu un surâs tâmp, acesta deja a scrijelit cu briceagul pe mai mulți ziariști ostili mesajul „VLADY + RAMO = LYUBOV”. Camerista l-a auzit de dimineață fredonând sub duș „Vladimir and Ioana sitting in a tree, k-i-s-s-i-n-g!”, în timp ce Mosfilm a demarat filmările la „Greu de pronunțat”, o amplă producție în cinstea doamnei Bruynseels. Mai mulți generali au primit ordin să scrie din tancuri numele complet al candidatei umaniste, iar după momentul de caligrafiere cu șenilate au anexat și o parte din Georgia, ca o mică atenție din partea lui Putin pentru cea care i-a aprins inima.

Mai mult, patronul Rusiei e decis să-și implice trolii și hackerii și în alegerile românești, cum a făcut pentru prietenul Trump, „mai ales că la ăla n-aveam bucurii, pe când acuma… cine știe cum sare iepuroaica”. Putin nu e deranjat nici că Ramona e femeie măritată, spunând că e obișnuit să ia fără probleme orice e al altuia. Totuși, beatitudinea lui Putin creează și riscuri, mai mulți opozanți ai regimului scăpând cu viață după ce cantitățile de otravă care-i vizau s-au dovedit prea mici, dintr-o neglijență ușor de explicat în cazul unui om amorezat lulea.

Scris de Harald
4 septembrie 2019 17:09
Citește mai mult despre: Putin

Alte articole

Vezi mai mult