Cristofor Petrișor Duduianu, zis și Șefu` la Duduieni, și-a înaintat azi demisia Staborului țigănesc, după ce subalternii săi au fost filmați în anturajul unui infractor condamnat definitiv, adică șeful clanului Parlamentarilor, Liviu Dragnea. Duduianu și-a argumentat demisia prin imposibilitatea de a continua să fie liderul unor oameni care se afișează cu asemenea scursuri ale societății.clanul_duduianu_dragnea.jpg

”Avem și noi unele probleme cu justiția, dar noi nu amenințăm procurorii și judecătorii cu legi pe care să le dăm tot noi, cum face infractorul Dragnea”, a spus Duduianu. Acesta spune că nimeni din clan nu ar avea tupeul să candideze la funcții în stat după o condamnare penală, cum a făcut infractorul Dragnea.

”Mai ciordim și noi una-alta, mai un fier vechi, dar nu luăm bucăți mari din teritoriul țării, cum face Dragnea, care nu se mulțumește că e stăpânul Teleormanului, acum vrea insule, bălți și domenii de vânătoare”, a mai spus Duduianu.

Interlopii care s-au afișat cu Dragnea au fost excluși din clan, dar vor rămâne membri PSD. Cristofor Duduianu se teme că anturajul periculos îi va afecta și în viitor vor învăța de la pesediști infracțiuni mult mai periculoase.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Wednesday, 04.10.2017 15:24 Politic

National Cinematografic