Șeful clanului Duduianu și-a dat demisia de onoare, după ce subalternii lui au fost văzuți cu infractorul Dragnea

Cristofor Petrișor Duduianu, zis și Șefu` la Duduieni, și-a înaintat azi demisia Staborului țigănesc, după ce subalternii săi au fost filmați în anturajul unui infractor condamnat definitiv, adică șeful clanului Parlamentarilor, Liviu Dragnea. Duduianu și-a argumentat demisia prin imposibilitatea de a continua să fie liderul unor oameni care se afișează cu asemenea scursuri ale societății.

”Avem și noi unele probleme cu justiția, dar noi nu amenințăm procurorii și judecătorii cu legi pe care să le dăm tot noi, cum face infractorul Dragnea”, a spus Duduianu. Acesta spune că nimeni din clan nu ar avea tupeul să candideze la funcții în stat după o condamnare penală, cum a făcut infractorul Dragnea.

”Mai ciordim și noi una-alta, mai un fier vechi, dar nu luăm bucăți mari din teritoriul țării, cum face Dragnea, care nu se mulțumește că e stăpânul Teleormanului, acum vrea insule, bălți și domenii de vânătoare”, a mai spus Duduianu.

Interlopii care s-au afișat cu Dragnea au fost excluși din clan, dar vor rămâne membri PSD. Cristofor Duduianu se teme că anturajul periculos îi va afecta și în viitor vor învăța de la pesediști infracțiuni mult mai periculoase.

Scris de Ionut
4 octombrie 2017 13:10
Citește mai mult despre: clan Dragnea Duduianu interlopi

Alte articole

Vezi mai mult