Modul curajos în care șeful comunicării din Jandarmerie s-a uitat azi în camerele de televiziune și a spus fără să clipească că ei nu sunt serviciul discreționar al nimănui l-a impresionat enorm pe Liviu Dragnea. Șeful PSD a fost chiar puțin invidios, că uneori nici măcar lui nu-i iese atât de bine o minciună, cu toată experiența lui zilnică în așa ceva.

jandarm_lovit_protestatari_2001.jpg Atât de impresionat a fost Dragnea de conferința de presă încât i-a permis șefului Jandarmeriei să se ridice din genunchi, ba chiar l-a și mângâiat părintește pe cap. Ulterior, l-a trimis după țigări, ocazie cu care i-a arătat încă un semn al prețuirii pe care i-o poartă: i-a spus că poate să păstreze restul.

Și cam atât a durat miracolul. După ce s-a întors cu țigările, șeful Jandarmeriei a fost pus la loc în genunchi, în colțul biroului lui Dragnea. Dar i s-a promis că mâine, dacă jandarmii arată slugărnicie totală față de PSD la protestul diasporei, va avea voie să se ridice din nou, promisiune care l-a făcut pe șeful Jandarmeriei să schelălăie de bucurie.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Thursday, 09.08.2018 11:54 Politic

National Cinematografic