Şeful Jandarmeriei, mângâiat pe cap de Dragnea după ce a declarat că nu sunt serviciul discreţionar al nimănui

Modul curajos în care șeful comunicării din Jandarmerie s-a uitat azi în camerele de televiziune și a spus fără să clipească că ei nu sunt serviciul discreționar al nimănui l-a impresionat enorm pe Liviu Dragnea. Șeful PSD a fost chiar puțin invidios, că uneori nici măcar lui nu-i iese atât de bine o minciună, cu toată experiența lui zilnică în așa ceva.

Atât de impresionat a fost Dragnea de conferința de presă încât i-a permis șefului Jandarmeriei să se ridice din genunchi, ba chiar l-a și mângâiat părintește pe cap. Ulterior, l-a trimis după țigări, ocazie cu care i-a arătat încă un semn al prețuirii pe care i-o poartă: i-a spus că poate să păstreze restul.

Și cam atât a durat miracolul. După ce s-a întors cu țigările, șeful Jandarmeriei a fost pus la loc în genunchi, în colțul biroului lui Dragnea. Dar i s-a promis că mâine, dacă jandarmii arată slugărnicie totală față de PSD la protestul diasporei, va avea voie să se ridice din nou, promisiune care l-a făcut pe șeful Jandarmeriei să schelălăie de bucurie.

Scris de Calin
9 august 2018 11:08

Articole asemanătoare

Vezi mai mult