Până la urmă îi vine și lui rândul! Patriarhul Daniel este în aceste zile sub avertisment de la Dumnezeu, care a trimis un val de caniculă ca să-l obișnuiască pe șeful BOR cu iadul, destinația finală a acestui suflet avid de bani și putere.patriarhul_daniel_canicula.jpg

Deși în Biblie scrie foarte clar ce urmează să se întâmple cu astfel de oameni, care adună bogății cu nemiluita, și mai pretind și că ar ajuta săracii, iată că Patriarhul nu se lasă și până la urmă va sfârși în cazanul cu smoală încinsă, în fundul iadului, unde merită.

Temperaturile depășesc pe alocuri 40 de grade, dar avarul Daniel tot nu renunță la straiele de aur și nici nu le dă preoților zile libere, ci îi îndeamnă să continue să adune bani pentru Biserică, doar ca să construiască mega-catedrala neamului prost.

Patriarhul i-a condamnat pe cei care își pun aer condiționat: ”Mai bine dați banii Bisericii, să luăm un clopot, oricât de mic. Săracul n-are nevoie de mâncare, el vrea să audă glasul armonios al clopotului, care îi spune că mai e puțin și se sfârșește, va ajunge în rai”, a spus Patriarhul, încins și mai mult la gândul banilor.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Sunday, 06.08.2017 11:02 Politic

National Cinematografic