Toate eforturile DNA de stârpire a corupţiei se pare că sunt degeaba! Potrivit unei tradiţii, Viorel Hrebenciuc a fost scos azi în curtea închisorii unde din nefericire acesta şi-a văzut umbra, deci urmează cel puţin încă 10 ani de hoţie în această ţară.

hrebenciuc_popandau.jpg
Sute de parlamentari au urmărit în direct, cu emoţii uriaşe, ceremonia umbrei, iar când Hrebenciuc a căscat ochii, semn că şi-a văzut umbra, în Parlament s-a declanşat fiesta, deputaţii şi senatorii corupţi sărbătorind împreună faptul că vor fura încă un deceniu, deşi oficial unii sunt la putere, alţii în opoziţie. Mulţi deputaţi au aclamat din balcoane, vopsiţi pe faţă în culorile hoţiei, roşu galben şi albastru.

Şi la primăria Bucureşti vestea a fost primită cu urale, iar Oprescu a dat mici şi a comandat deja borduri noi pentru tot oraşul. La primăria Voluntari, primarul a serbat într-un cadru mai restrâns, dând câtorva prieteni şi rude apropiate câteva contracte cu dedicaţie.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Friday, 27.03.2015 13:44 Politic

National Cinematografic