În sfârşit, în legalitate! Începând de azi, Gabriel Oprea va beneficia de protecţie SPP şi coloană oficială, inclusiv când merge la pensat sau la epilat anal. Propunerea a fost votată de majoritatea membrilor Senatului, care spun că protestatarii din Bucureşti sunt o ameninţare la siguranţa colegului lor şi “paza bună trece primejdia rea”.

oprea_puscarie_coloana_oficiala.jpg
“De acum încolo, peste tot pe unde merge, Oprea va fi însoţit de un motociclist, două maşini de poliţie, trei ale SPP şi un vehicul amfibiu blindat”, a confirmat senatorul Rareş Pepea, membru al grupului ALDE. “În mod normal, de asemenea măsuri de securitate beneficiază doar preşedintele, premierul şi şeful Senatului, dar voi aţi văzut câtă lume e supărată pe Gabi Oprea acolo, în stradă? Dacă, Doamne fereşte, păţeşte ceva, dacă îl atacă săracii?”

Mulţumit de noile măsuri adoptate întru protecţia sa personală, Gabriel Oprea a fost văzut şofând agale pe Splaiul Unirii spre salonul său preferat de cosmetică, în timp ce un batalion de tancuri, câteva care de luptă romane şi o rachetă spaţială îi deschideau drumul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Friday, 23.09.2016 14:06 Politic

National Cinematografic