Senatul a decis: pentru că protestele îi ameninţă siguranţa, Oprea va primi coloană oficială

În sfârşit, în legalitate! Începând de azi, Gabriel Oprea va beneficia de protecţie SPP şi coloană oficială, inclusiv când merge la pensat sau la epilat anal. Propunerea a fost votată de majoritatea membrilor Senatului, care spun că protestatarii din Bucureşti sunt o ameninţare la siguranţa colegului lor şi “paza bună trece primejdia rea”.

“De acum încolo, peste tot pe unde merge, Oprea va fi însoţit de un motociclist, două maşini de poliţie, trei ale SPP şi un vehicul amfibiu blindat”, a confirmat senatorul Rareş Pepea, membru al grupului ALDE. “În mod normal, de asemenea măsuri de securitate beneficiază doar preşedintele, premierul şi şeful Senatului, dar voi aţi văzut câtă lume e supărată pe Gabi Oprea acolo, în stradă? Dacă, Doamne fereşte, păţeşte ceva, dacă îl atacă săracii?”

Mulţumit de noile măsuri adoptate întru protecţia sa personală, Gabriel Oprea a fost văzut şofând agale pe Splaiul Unirii spre salonul său preferat de cosmetică, în timp ce un batalion de tancuri, câteva care de luptă romane şi o rachetă spaţială îi deschideau drumul.

Scris de Vasile
23 septembrie 2016 12:09
Citește mai mult despre: coloana oficiala Oprea proteste senat spp

Alte articole

Vezi mai mult