Sentința amânată pentru Vlad și Mircea Cosma, explicată: cei doi sunt în Italia, încă n-au apucat să ajungă în Costa Rica

Avocații clanului de pesediști care s-a ocupat cu furatul în județul Prahova salută decizia instanței de azi, de amânare a sentinței definitive pentru Vlad și Mircea Cosma. Avocații spun că cei doi pesediști se află în Italia, țară din care pot fi ușor extrădați și că mai au nevoie de timp până să ajungă în țări mult precum Costa Rica sau Madagascar, unde să stea fără grija că vor trebui să-și execute pedepsele.

”În mod normal, ei trebuiau să fie deja în avion spre Costa Rica, dar au ratat escala din Roma, așa că vor mai rămâne acolo câteva zile”, spun avocații celor doi corupți. ”Așa că termenul de 22 martie este unul rezonabil, cei doi au timp suficient să găsească noi bilete spre Costa Rica, sau spre ce altă țară doresc, dar și să mai cumpere niște suveniruri din banii despre care prima instanță a decis că sunt obținuți prin furt.”

Surse din anturajul clanului de hoți spun că Vlad și Mircea Cosma sunt încântați și de faptul că până la pronunțarea sentinței definitive au timp s-o învețe pe Andreea Cosma cum să alimenteze conturile familie cu bani publici obținuți prin furt. ”Ea e mai proastă, nu prea se descurcă, dar are marele avantaj că e deputat și are imunitate, așa că, așa proastă cum e, e cea mai indicață să fure pentru familie.”

Scris de Calin
5 martie 2018 16:03
Citește mai mult despre: Cosma hoti PSD

Alte articole

Vezi mai mult