sentinta_definitiva_voiculescu.jpgJudecătorii Curţii de Apel Bucureşti au dat în sfârşit un verdict final în procesul faimosului securist Dan Voiculescu, al cărui dosar trena de ani buni în justiţie. Completul de judecată a dat azi 20 de ani de amânare în dosar, sentinţa fiind definitivă şi executorie.

”Ne vedem în 2034, dacă mai trăiţi până atunci. Şi să vă fie învăţătură de minte. Să ştiţi că Justiţia nu doarme când e vorba de mari corupţi ca dumneavoastră", l-a admonestat pe Voiculescu unul din judecători imediat după pronunţarea sentinţei.

Sentinţa istorică se pare că a băgat groaza în ceilalţi corupţi ai României, aceştia transmiţând oprinii îngrijorate de pe diversele iahturi pe care se aflau, sau din delegaţiile în străinătate în care plecaseră recent, cu importante treburi de stat.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Monday, 07.07.2014 15:50 Politic

National Cinematografic