Eemoţiile pentru marele porc pesedist Şerban Nicolae. Speriat că de Ignatul acesta ar putea fi tăiat, senatorul PSD a început o cură de slăbire drastică, în speranţa că mai dă jos din slănină şi va mai atenua apectul porcin al feţei, care acum îl trădează când părăseşte cocina şi iese în public.serban_nicolae_sarma_nas.jpg

Nu doar românii obişnuiţi au observat latura de suină a lui Şerban Nicolae, ci şi savanţii. “Simte cuţitul şi a început s-o lase mai moale cu caloriile. Asta demonstrează că chiar are ADN de porc, pentru că se vede că e obişnuit ca iarna să presimtă sfârşitul pe care îl merită”, spune antropologul Decebal Popescu, care a studiat comportamentul de porc al parlamentarului.

Lui Şerban Nicolae îi e greu să se abţină de la mâncare, pentru că preţurile la cantina Parlamentului sunt infime. Totuşi, acum mănâncă ceva mai puţin, doar 4 cefe în loc de 6, apoi guiţă de foame. Surse din Parlament spun însă că guşa lui Şerban Nicolae nu se retrage deloc, semn că pesedistul măncâncă lături şi pe ascuns, nu doar la televizor, cum ne-a obişnuit.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Wednesday, 29.11.2017 16:46 Politic

National Cinematografic