Şerban Nicolae a început un regim sever de slăbit, că poate scapă şi anul ăsta de tăiere

Eemoţiile pentru marele porc pesedist Şerban Nicolae. Speriat că de Ignatul acesta ar putea fi tăiat, senatorul PSD a început o cură de slăbire drastică, în speranţa că mai dă jos din slănină şi va mai atenua apectul porcin al feţei, care acum îl trădează când părăseşte cocina şi iese în public.

Nu doar românii obişnuiţi au observat latura de suină a lui Şerban Nicolae, ci şi savanţii. “Simte cuţitul şi a început s-o lase mai moale cu caloriile. Asta demonstrează că chiar are ADN de porc, pentru că se vede că e obişnuit ca iarna să presimtă sfârşitul pe care îl merită”, spune antropologul Decebal Popescu, care a studiat comportamentul de porc al parlamentarului.

Lui Şerban Nicolae îi e greu să se abţină de la mâncare, pentru că preţurile la cantina Parlamentului sunt infime. Totuşi, acum mănâncă ceva mai puţin, doar 4 cefe în loc de 6, apoi guiţă de foame. Surse din Parlament spun însă că guşa lui Şerban Nicolae nu se retrage deloc, semn că pesedistul măncâncă lături şi pe ascuns, nu doar la televizor, cum ne-a obişnuit.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
29 noiembrie 2017 14:46
Citește mai mult despre: Ignat porc regim Serban Nicolae

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult